Camelia Shiseido
Новият аромат
Твоето присъствие. Твоята аура. Твоят аромат.
Вижте филма

Ароматът

Бял, сияен, обгръщащ

Създаден с уникална за Shiseido уханна структура, Ever Bloom е бял мускусно цветен аромат, който разпръсква сияйно, но обгръщащо благоухание.
Една капка от този деликатен и цветен аромат има силата да изпълни цяла стая.

СИЯЕН
Акорд

Циклама
Лотус
Розова есенция

ЕСТЕСТВЕН
ЧИСТ
СИЯЕН

ПРИСЪСТВЕН
Акорд

Абсолю от портокалов цвят
Гардение
Силкоиден мускус

ОБГРЪЩАЩ
ПРИСТРАСТЯВАЩ
ВЕДЪР

Изразът на новата женственост

Вечността в момент

Ефимерно, мигновено, незабавно: внезапно разцъфтяване на бяло цвете, което оживява за секунда — а само за няколко минути — улавя безкрайността и вечността. То има силата да остане в пространството, завинаги.

Чувственост в цвят

Всичко започва с черно-бялата снимка на цвете, изразът на непреходността и вечността. Снимка на цвете. Обикновено цвете, вечен символ на женствеността.

Суверенна камелия, ангелска, млечна, уловена в мига, през 1940 г., от фотоапарата на Росо Фукухара, син на основателя на Shiseido и световно известен творец…

С едно премигване, жена може да накара мъж да се влюби…

Виждаме я, когато минава. Тя лесно е навсякъде. Нейната елегантност преминава през всичко. Тази невероятна, модерна жена избира аромат, който не е съвсем аромат; по-скоро това е отпечатък, добронамерена аура на светлина и изисканост, ухание, което подсказва, по свой собствен начин, за нова женственост: по-нежна, по-въплътена и по-автентична

Вдъхновение и каракуса

Традиционният японски арабеск, Каракуса, се появява за първи път през 1915 г. в Къщата Шисейдо, под влиянието на артисти от Училището по Изкуства в Токио. Каракусата директно подсказва същността на парфюма на ШИСЕЙДО EVER BLOOM.
Изразява по естествен начин, идеята за жизнената енергия на сияйната и абсолютно естествената красота….

Парфюмеристът: Орелиан Гишар

Когото създавах парфюмът Ever Bloom, исках да внеса нова, свежа чувственост, ново усещане за разцъфтяващ цвят, който ще остави незабравимо впечатление. Представях си прозрачно, цветно сърце, чисто и естествено. Абстрактно цвете, което не можеш лесно да определиш, цвете със “замъглен” контур… Смятам, че това е аромат на ведростта, щастието, чувствеността

Туптящо сърце в бутилка

Бутилката е с плътността на фините предмети. Нейните свободни, вълнообразни и галещи линии, те карат да поискаш да я задържиш в ръка.

Светлина, символът на вътрешната красота, влиза в бутилката и пламенее.

Разгледайте линията Ever Bloom

Непреходна, сияйна, вълнуваща.

Парфюмна вода 30мл - 50мл - 90мл

Парфюмен лосион за тяло
200мл

Парфюмен душ гел
200мл

Парфюмен крем за тяло
200мл

Парфюмът: истинско изкуство

В Япония, вкусът към парфюм и естетическата оценка от аромата се възприемат, като най-голям израз на чувственост и изисканост.
Къщата Шисейдо се слива с тази традиция и споделя тази философия, като предлага луксозна парфюмерия, която е преди всичко, изживяване, манифест на отличителност и артистичност.

За зрението, има живопист. За слуха, има музика.
За допира, има скулптура. А какво има за обонянието?
Искам да направя парфюм, който да е произведение на изкуството."

Първият Президент на Шисейдо
Шинзо Фукухара

Защото красотата е вече в теб

Изживяване